Ajam apor – witte kip (Indonesisch)
Ajam atjar – kip met zoetzuur (Indonesisch)
Ajam bumbu rudjak – rode kip met sambal (Indonesisch)
Ajam mentega – kip met ketjap en limoen (Indonesisch)
Ajam Pandan – kip in pandangblad (Indonesisch)
Ajam rudjak (Indonesisch)
Ajam Semur – gestoofde kip (Indonesisch)
Ajam semur – kip in pittige saus (Indonesisch)
Eend met whisky
Kalkoenfilet met honing en sesamzaad
Kerriekip met rijst (Surinaams)
Ketjapkip (Surinaams)
Losie doksie – geroosterde eend (Surinaams)
Massala kip (Surinaams)
Mixed ginger kip – gestoofde kip met Chinese vruchten (Chinees)
Pastei van kip (Surinaams)
Pecak ajam – kip in komkommer en pikante saus (Indonesisch)
Pom (Surinaams)
Poulet en Blanquette
Sayur Laksa (Indonesisch)
Snesie fourou – chinese kip (1) (Surinaams)
Snesie fourou – chinese kip (2) (Surinaams)
Soja-kip uit de oven (Indonesisch)
Sophia’s Ketjapkip (Surinaams)
Spring rolls uit Laos
Stofou doksie – gestoofde eend (Surinaams)
Stofou fourou – gestoofde kip (Surinaams)
Tjap tjoi van kippevlees (Surinaams)
Tjiem tjiem kip (Surinaams)
Tumis kapri (Indonesisch)
Tumis paksoi met kipfilet en garnalen (Indonesisch)