Uitgeverij Zilverspoor: voorjaarscatalogus 2017 – Fantasy-editie

De voorjaarscatalogus van Zilverspoor & Zilverbron is nu online beschikbaar. Ben je op zoek naar een goed boek om van te genieten? Dan ben je met deze catalogus op de goede weg. Hij staat boordevol mooie en spannende boeken.

Zilverspoor is een uitgeverij met liefde voor verhalen, liefde voor auteurs en zeker ook voor de lezers. Ze zijn de snelst groeiende uitgeverij in het fantastische genre. Zilverspoor heeft  een goedgevuld fonds met naast boeken in het fantastische genre, ook boeken in genres als Young adult, jeugd, horror, science fiction, magisch realisme, (historische) romans, humor en thrillers.

De uitgeverij is begonnen als droom van de helaas in 2015 veel te jong overleden Jos Weijmer. Hij kon niet geloven dat er in Nederland geen talent was in het fantastische genre. Hij vond het moeilijk te begrijpen waarom er zoveel vertaald werk werd uitgegeven. Hierdoor besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en zelf een uitgeverij te beginnen.   Rechterhand Cocky van Dijk, en de erfgenaam van Jos, Roelie Raemaekers, zetten de droom van Jos voort. Zij geloofden in de kracht van deze mooie uitgeverij. En met succes! Ook gevestigde auteurs zoals Peter Schaap, Tais Teng, Bavo Dhooge en Guido Eekhaut, vonden de weg naar Zilverspoor.  Andere auteurs zijn o.a. Anaïd HaenCocky van DijkKim ten TusscherPatrick Brannigan en Uschi Zietsch

Klik hier om de voorjaarseditie online te lezen..

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.